Már megint a rádió!

A kormány és kedves vállalkozó barátaiknak pont az én rádiómhoz akarnak hozzányúlni. Nem hallgatok se klub-, se lánchíd rádiót, mert pártoskodó kutyafattya csatornákat nem méltatok figyelemre. Leginkább zenét hallgatok. A Jazzy, az MR2 Petőfi, és az InfóRádió a kombó harmadik tagja, ami már évek óta az autórádióm számozott csatornái között van. Leginkább az első kettőt hallgatom, de néha elfog a perverzió, hogy a nagyvilágban történtekkel kössem le magam, miközben a kormányt tekergetem.

Most az ötös gombnak úgy tűnik új funkció után kell néznie, mert ez az adó is meg fog szűnni. Legalább is ezt rebesgetik a nol.hu-n, amit csak is a facebookos bejegyzés figyelmem-felkelő volta miatt nyitottam meg. Egyébként nem olvasgatok ilyeneket. Van jobb dolgom is. És most nem a politikai jobb oldalra gondoltam. Legalább is nem arra, amiből nekünk magyaroknak kijutott. Na mindegy, biztosan értitek.

Már csak arra lennék kíváncsi, hogy az alig érezhetően jobb oldali értékekkel bíró rádióért is kiállnak -e a széles tömegek. Lengetnek -e zászlót, megszólal -e az uni-jóban a baller dalárda? Utcára vonulnak a szabadságharcosok? Vagy ez már nem az a sajtószabadság amiért tenni kell?  Akik eddig 1000 forintokat küldenek a baller rádiónak a sajtószabadság apropójából, hajlandóak lesznek -e megfelezni ezt az összeget, és 500 forintot az én rádiómnak küldeni?

Nem, mi? Nem csodálom. Mert ez a rádió nem róluk szól. Nem nekik. Nincsenek benne pártszólamok, nem verik a nyálukat senki ellen, csak tájékoztatnak. Nem mondják meg az embernek, mit kell gondolnia. Szörnyű.

A bejegyzés trackback címe:

https://nepnewsda.blog.hu/api/trackback/id/tr704369511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása