• A mentők napja Magyarországon (1887-ben ezen a napon alakult meg az Önkéntes Mentőegyesület Magyarországon)
  • Madarak és fák napja

Hivatalba lépett Áder János (hirado.hu)

Schmitt helyére. Ez az ügy szerintem rengeteget ártott az országnak. Azért kell egy köztársasági elnöknek lemondania, mert másolta a disszertációját? Szörnyű. Persze most a jobberek mindent megtesznek, hogy Dr. Schmitt munkásságát Gyurcsány plagizálása üsse ki az emberek fejéből, de nekem ebből csak annyi jön le, hogy Magyarországon a diplomák értéke a felére zuhant az utóbbi két hónapban. Ami pedig még ennél is rosszabb, hogy külföldön is ez jön le, de ez persze senkit nem érdekel.

Az Áder amúgy jó választás. Van esze, tud helyesen írni, van véleménye, legalább is régen volt neki, és én még nem láttam mosolyogni sem, ami egy katonai parancsnoknál nem elhanyagolható tényező. Fontos feladata lesz, hogy ne kössön bele a Zorbán törvényeibe, de tartsa fenn a demokrácia látszatát Magyarországon. Attól nem félek, hogy a következő kormány munkáját akadályozni fogja, mert a következő kormány is a Zorbáné lesz, bár talán nem kétharmaddal.

Újraírná a gyermekétkeztetés szabályait a Jobbik (hirado.hu)

Érdekes hír, és talán támogatni is lehetne. Nem arról van szó ugyanis, hogy turulpörköltet kell enni, hanem a büfék bezárása, és az automaták kitiltása, hogy a gyerek ha eszik, ne chipset meg csokit egyen, hanem tápláló ételt a konyháról, ami egészséges alapanyagokból készül. Ezt kérem még a Jamie Oliver is támogatná!

Egy óra alatt megoldható az ügynökkérdés (index.hu)

Na ez vicces kérdés. A rendszerváltás óta állandó téma, hogy kik voltak ügynökök, és mit csináltak, és mikor bűnhődnek. Egyébként ez a téma általában ellenzéki oldalon merül fel újra meg újra, hiszen nekik könnyű róla beszélni, mert tudják, hogy a kormányzó párt úgysem fog semmit tenni az ügy érdekében, csak úgy ahogyan ők sem tették meg amíg kormányon voltak.

A kérdést bizonytalanság és ködösítés lengi körül immár 22 éve. Ez lett Magyarország 51-es körzete.

Az 51-es körzet köré Amerikában jól működő turisztikai és szolgáltató ipar éplült. Nekem még ufós pólóm is van onnan, amit az interneten rendeltem. Ott még a hülyeségből is képesek pénzt csinálni.

Az az ötletem támadt, hogy valami hasonlót mi is csinálhatnánk, hogy legalább ennyi hasznunk legyen belőle. Szervezhetnénk túrákat Budapestre, ahol a turistáknak titkosszolgálati módszereket tanítanánk, és elküldenenénk őket adatokat gyűjteni számukra ismeretlen emberekről. A győztes 3/3-as pólót kap. Esetleg teszünk rá egy I was a spy in Budapest vagy I am a traitor kind of guy esetleg I am coward feliratot.

Egy átlagember véleménye, ami a sok titkolózás miatt bennem is kialakult, hogy a törvényhozóink valamilyen módon köthetőek a szocialista titkosszolgálathoz. A parlamentben a TSZ elnökök valamint az ő fiaik és talán unokáik ülnek, akik nem lennének boldogok, ha apuciról kiderülne, hogy munkásőr vagy besúgó volt. egyébként ezeknek a TSZ elnököknek immár 22 éve volt, hogy kibányásszák az őket sértő iratokat a levéltárból, és nagyon is valószínű, hogy ha meg is próbálnánk feltárni a múltat, csak foghíjas dokumentumokat találnánk. Ez kérem az én összeesküvés elméletem.

A bejegyzés trackback címe:

https://nepnewsda.blog.hu/api/trackback/id/tr594500418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nincsensapka 2012.05.10. 16:45:37

Egyetértek,bár szegény plagibá-nak nem a dolgozata miatt kellett lemondani, hanem mert teljesen alkalmatlan volt szegény ... menjen békében.
Áderben bízom én is -nem is tehetek mást. Remélem nem lesz olyan orbánista tahó,mint amitől sokan félnek. Én ugyanis hiszek a demokratikus, polgári, jobbos demokráciában, amúgy (hanyatló) nyugatos módon.
A gyermekétkeztetés rendben van. De ne legyen ebből is pártolitika!!
süti beállítások módosítása