Már régen nem írtam semmiről. Nem azért, mert mindennel elégedett vagyok, de talán nem történt semmi ami egy átlagos nap eseményeinél jobban lázítaná a vérem. Csak a szokásos handabandázás.

A népnewsásról most csak a sárgacsekk díj eltörlése jut eszembe, ami a mi szempontunkból jó hír, a telekommunikációs cégeknek nem annyira. Ők ugyanis fizetnek a postának a csekkekért, és ez rontja a profitot. Nem lepődnék meg, ha hamarosan áremeléssel terhelnék ránk ezt is valahogy.

Ezenkívül úgy tűnik uborkaszezon van. Csupa jó hír van a hirado.hu-n, mint az megszokott. Most még az Európai Unióban is nagy dolgok történnek, mert lazább fiskális politikáról és a növekedést támogató intézkedésekről van szó. Rémszem ezt már régen megmondta kérem, csak akkor azt mondták, hogy nem konzervatív. Na majd most jöhet azzal, hogy Ő megmondta. Ja! A múlt hét péntek óta 20 forinttal csökkent a benzin átlagára, és Gyurcsány szakdolgozatára úgy lecsapott a fidesz, mint éhes tyúk a takonyra. Ki kell ugyanis verni az emberek fejéből, hogy a Schmitt másolt, és mi alkalmas erre leginkább, ha nem egy baller csaló. No comment. Egyébként ki látott már TSZ elnököt, aki saját diplomamunkát ír? (Nincsen rá idejük.)

Az egyetlen rossz hír, hogy görögország miatt széteshet az eurozóna. Kíváncsian várom a  fejleményeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://nepnewsda.blog.hu/api/trackback/id/tr84497638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nincsensapka 2012.05.09. 18:21:07

Ne haragudj, de tisztelettel ismételten vitába szállok Veled. Az elmúlt időszakban megtudhattuk, hogy a NER-ben nincsenek oligarchák csak nagytőkés jómunkásemberek. Megtudtuk az ügy kapcsán azt is, hogy az LMP (és bárki, aki ezt a témát feszegeti) labanc politikát folytat.
Ez meg pont idevaló: napifix.hvg.hu/upload/2012/05/oligarcha.jpg,
Ja, meg hát ugye, a keleti szél jegyében a mi Bölcs Vezérünk sok okos dolgot mondott Kazahsztánban: varanus.blog.hu/2012/05/04/orban_borat_menni_kazahsztan
Tehát jó lesz pontosabban figyelemmel követni a Kedves Vezető szavait, mert így kockáztatod azt, hogy nem leszel NER-kompatibilis...
süti beállítások módosítása