A gép, minden ellenkező híreszteléssel szemben, forog. Az alkotó pedig, ugyancsak minden ellenkező híreszteléssel szemben, egyáltalán nem pihen. A gépet forgás közben kókányolják ugyanis.

Rá is fér. Mert forgás közben sűrűn akadozik, brekeg, kattog, és az alján folyik valami gyanús eredetű barna trutyi. Mi pedig ebben a barna trutyiban, amiről egyesek azt mondják, hogy szar, mások azt, hogy kissé rozsdás rózsavíz, úszkálunk. Néha egymás szemébe fröcsköljük pajkosan, mint a gyerekek, amikor beszabadulnak az uszoda pancsoló-medencéjébe.

A múltkor beszóltam amiatt, és kb. ketten el is olvasták, hogy be akarják vezetni a tranzakciós adót. Most is be akartam szólni az újonnan tervezett "telefon és internet adó" miatt, abban reménykedve, hogy könnyed stílusommal, és ragyogó meglátásaimmal, ismét elkápráztatom a nagyérdeműt, de már az elején meggondoltam magam, és átírtam a bejegyzés címét.

Mert rájöttem. És Isten bocsássa meg nekem, hogy csak most jöttem rá!

Hogy a nemzetünk kétharmada által megválasztott kormánynak ezen apró kis szeretetcsomagjai csak a strukturális átalakítás részei csupán. EÚgy van! Előző posztomban (szép magyar szó) igencsak fröcsögtem emiatt, de most már beérett a fejem lágya. Eccerűen nagy a córesz. És mit kell csinálni ha nagy a córesz? Meg kell szorítani.

Ne panaszkodjunk kérem szépen, mert ezekkel a bevételekkel, lukak lesznek befoltozva. A nagy nemzeti piros-fehér-zöld asztalterítőn. Mert az lukas. Gyurcsányi fordulattal élve nem kicsit, nagyon.

Valamikor a választások után, amikor a lukak befoltozásra a bankadót látta legjobbnak a Rémszem, senki nem panaszkodott. És mindenki mondta, hogy a Zorbán egy atyaúristen, mert ő az első aki a bankokat, és nem minket. Meg a gazdagoktól kell elvenni, és nem a végsőkig nyomorgatott "néptől". Aztán szépen lassan kiderült, hogy azt is mi fizetjük, mert valaki közben rájött, hogy a banknak nincsen pénze, csak amit adnak neki, hogy azzal még több pénzt csinálhasson, hogy a részvényesek kivehessék, és nincs az az isten, hogy a részvényesek ne vegyék ki. Jó tréfa volt, de maradtak még lukak.

Aztán jött a szabadság-egyenlőség-testvériség, és már mindenki csak 16% SZJA-t fizetett, akkor is ha csak 1,2 milliót vitt haza egy évben, és akkor is ha 12 milliót. Mert a Zorbán azt mondta, hogy "az arányos adórendszer díjazza a munkát, hiszen aki többet dolgozik, az többet keres és jobban él". Tapsolj te is Caty, de még mindig maradtak lukak!

Azóta ráadásul én is jobban élek. Ugyan a járulékok miatt ötezerrel kevesebbet viszek haza, de szeretem a Zorbánt. Hiszek benne, hogy jobban élek. Mert Ő egy szent!

Szent Viktor.jpg

De az EUnak a Magyar "vérefojása" hiányzik, és hegyes fogait belemélyeszti a nemzet húsába.

rémszem.jpgÍgy most jön a csekkadó és a Rémszem még a Zinternetet is megadóztatja. Ez a Rémszem nem egy szép ember. Ha szembe jönne velem egy sötét sikátorban, biztosan neki adnám az összes pénzem, csak hagyjon életben. Igazából meg sem várom, hogy szembejöjjön velem, most is neki adom az összes pénzem! :D

Na mindegy, nem panaszkodom tovább. Szívesen fizetnék még az anyám után is adót, ha lehetne két anyám még többet is fizetnék, csak szeressen a Zorbán. Hiszen én is szeretem Őt. Nagyon.

A bejegyzés trackback címe:

https://nepnewsda.blog.hu/api/trackback/id/tr874463002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nincsensapka 2012.04.20. 18:45:31

A Kedves Vezető felemeli a népét! Van alulról nyitott középosztály (WTF??); különben is gyurcsányahibás, eemúútnyócéc, hanyatló nyugat, nemleszünkgyarmat.
Ja, és: senkit nem hagyunk az út szélén.
Amúgy rájuk szavaztam (én legalább vállalom), mit mondjak? Naponta verem a fejem a falba.

Magyarvagyok_Nemturista 2012.04.20. 19:18:28

@nincsensapka: Én is! :) Mert az hittem, hogy a piros-párt tsz elnökeinél nincs rosszabb. Egyébként nincs is, csak most narancssárga tsz elnökök vannak, és ugyanazt csinálják.

A választások előtt azt mondtam, hogy a Fidesznek kell győznie, és ha lehet kétharmaddal, hogy alapvető változásokat hozhassanak ebbe a politikusok által szétzüllesztett országba. Rájuk szavaztam.

Mert ha nincs kétharmad, nem lesz változás, mert nincsen olyan dolog amiben ezek a parlamenti bűnözők egyöntetűen tudnának szavazni, és marad a szöszölés, vagyis nem történik semmi. Ezek a világ kurvái ugyanis már rég nem ideológiai alapon harcolnak egymással, csak az értelmetlen hajtépés megy, és a végén még a faszt is nekünk kel szopni.

A kétharmad tehát egy szükséges rossz volt, de nem volt más lehetőségünk. Viszont ezek a narancsosok basznak megfelelni annak a történelmi lehetőségnek, amit tőlünk kaptak, és csak huszárkodnak. Nincsenek felnőve a feladathoz, és hirtelen azt sem tudják, hogy melyik kezükkel töröljék tisztára a szaros seggüket.

Közben a parlamentben a náci-pártban simán zsidóznak és cigányoznak, mert annyi embert hagyott cserben, és hagy cserben ma is a mi demokráciánk, hogy egy egész nemzedék radikalizálódott. :(

nincsensapka 2012.04.20. 20:05:46

@Magyarvagyok_Nemturista: Továbbmegyek: nyomor, reménytelenség, sarcok, teljes lerohadás, erőszak,mindehhez elképesztő arrogancia. Nekem mégis a jogállam szétverése fáj a legjobban, és hogy bizonyítsam ez nem csak afféle értelmiségi nyafogás, tessék: index.hu/belfold/2012/04/20/orban_szemelyes_titkosrendorsegerol_ir_a_new_york_times/

Magyarvagyok_Nemturista 2012.04.20. 23:44:35

@nincsensapka: Az élet tehát nem habostorta. Egy diktátor ül a nyakunkon, de csak bűnözők, holdkórosok és nácik állnak sorban, hogy leváltsák. Szép kilátások. Ez az ország 89-ben kapott egy lehetőséget, hogy hosszú évszázadok után először a saját kezébe vegye saját sorsának irányítását, de minden kicsúszott a kezünkből, és dróton rángatott bábok országa lettünk.

Ebben az országban az emberek buták. Gondolkodás helyett tv-t néznek, újságot olvasnak és feltétel nélkül elhiszik, amit a vezetőik mondanak nekik. A buta ember fél tőlük és gyűlöli azokat akiket okosabbnak hisz magánál.

Ebben az országban a munka értéktelenné vált. Nincsen teremtő erő, gazdagságot csak politikai ismeretségekkel, csalással és lopással lehet szerezni. A gazdagoknak pedig saját törvény, saját adórendszer és így saját ország jár. A szegények pedig félnek a gazdagoktól és gyűlölik őket.

Ebben az országban zombik dolgoznak éhbérért, akiket jobban érdekel a politika mint a saját családjuk, és annak ellenére, hogy kilóg a seggük a gatyából, csak azért érzik még jól magukat, mert tudják, hogy még náluk is vannak szegényebbek. Az emberek félnek a szegényebbektől és gyűlölik őket.

Ebben az országban az emberek félnek. Félnek attól, hogy mit hoz a holnap, hogy lesz -e munkájuk, hogy lesz -e mit enni. Félnek attól, hogy lesz -e miből visszafizetni a hitelt. Az embert aki fél, könnyű irányítani. Az ember aki fél, mindenkit gyűlöl.

Orwell állatfarmján élünk, csak nem vesszük észre. Mindenki egyenlő, de vannak akik egyenlőbbek másoknál. Négy láb jó, két láb rossz. Most Napóleon és a disznók irányítanak, és mi örömmel segítjük őket napról napra csak azért, hogy jusson betevő falat.
süti beállítások módosítása