Figyelem! Első felindulásból írok, a poszt tartalmazhat át nem gondolt dolgokat, és feltűnően indulat-vezérelt.

A Zorbán most kimutatta a foga fehérjét. Nem politikai gyilkosságokról van szó, vagy eu ellenes kirohanásról. Még csak nem is kommunistázott. Ezek mellett simán elmennék, Magyarországon ugyanis ez már nem bír hírértékkel.

Azért vagyok felháborodva, mert butaságokat beszél, és ezt ő is tudja, de leszarja, mert tudja, hogy a hülyék minden szavát benyelik.

Idézem, a kormánypárti híradót:

Orbán Viktor közölte: az egykulcsos adó bevezetése "teljes mértékben" beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Azt be. Mindenkiét akinek szüksége volt rá. Akik 3 millát vagy annál többet keresnek egy évben. Mert ők sokkal kevesebb adót fizetnek. Akik kevesebbet kerestek hiába is reménykedtek. Ők ugyanis ebből nem profitálnak. És belőlük van több. A járulékrendszer átalakításával, viszont az alacsony keresetűek némelyike 5000 forintot vesztett az ügyön. Aztán jött az adórendőrség, és nem csináltak semmit. GENNYLÁDÁK!

"Olyan adórendszer soha nem lesz, amit az emberek szívből szeretnének" - mutatott rá, hozzátéve: olyan viszont lehet, amelyet "elfogadnak és látják az ésszerűségét".

Na ebben egyetértünk. Adót nem szívesen fizet az ember. Főleg nem ott, ahol a politikusok egymásnak és a vállalkozó haverjaiknak osztogatják azt a pénzt, amiért ők napi 8-10-12 órát dolgoznak.

A kormányfő szerint ilyen az arányos adórendszer.

MI? Mit'monc? Milyen? Arányos? Mi van?

Mindenki 16%-ot fizet. Aki 20 milliót keres egy évben az is, és aki csak kettőt az is. Hol vannak itt az arányok?

Magyarország jövője azon múlik, hogy az emberek látják-e értelmét a munkájuknak és a több munkának - hangsúlyozta.

Az biztos, hogy látjuk a több munka értelmét, megy egy munkából nem lehet megélni! Ezért kell két munkahely. Az sem baj, ha az egyik fekete.

Hangoztatta, hogy "az arányos adórendszer díjazza a munkát, hiszen aki többet dolgozik, az többet keres és jobban él".

A büdös kurva anyádat te ganéj! Hogy te milyen kurva okos vagy! Már megint ez az arányos adórendszer. Felhúz ez a tirpák! Melyik országban miniszterelnök ez zsírfejű fasz? Aki 16 órában túrja a földet, és szedi a répát havi százezerért, az jobban él, mint aki 8 órában keres háromszázezret a divatszakmában? MI VAN? Teljesen megkergült, valaki fogja le, és lépjen rá a faszára, mert nem tudja mit beszél!!!!

Komolyan mondom ennek a Zorbánnak elment a maradék esze is! Engem meg felhúz. Most vehetek be seduxent. Kellett ez nekem?

A bejegyzés trackback címe:

https://nepnewsda.blog.hu/api/trackback/id/tr654411214

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Stuktur... Struku... Struktúrális 2012.04.20. 15:22:00

A gép, minden ellenkező híreszteléssel szemben, forog. Az alkotó pedig, ugyancsak minden ellenkező híreszteléssel szemben, egyáltalán nem pihen. A gépet forgás közben kókányolják ugyanis. Rá is fér. Mert forgás közben sűrűn akadozik, brekeg, kattog, é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása