Ma reggel üvölteni tudtam volna, ha nem aludna még mindenki körülöttem. Ők valószínűleg nem díjaznák ha arra ébrednének, hogy kedves családtagjuk üvöltve, ököllel veri az asztalt. Katona-koromban tanúja voltam egy hasonló esetnek, és az ott tapasztaltak arra intettek, hogy ne tegyem.

Viszont az érzelmek elfojtása káros hatással van a szervezetre. Nem csak pszichikai, de fizikai hatásai is. Szóval nem kockáztatok egy májgyulladást, és inkább billentyűt ragadok.

Azt olvastam a hirado.hu-n, hogy a Zorbán állampapír vásárlásra buzdítja a polgárokat. Az állampapír vásárlása jó dolog. Hosszú távú biztos befektetési forma. Nincsenek magas hozamok, mint egyes esetekben a részvény-piacon, de amit megígértek azt biztosan megkapod. Az állam vállal rá garanciát, és csak egy államcsőd esetén lehet elbukni ezeket a papírokat, és ez nem egy gyakori eset. Persze most a görögöknél más a helyzet, ott sokan buktak nagyon sokat, de higgyétek el nem ez az általános. Állampapír=Biztonság. Görögországot leszámítva persze. Egy átlagos befektetői portfólió 5-10%-a valamilyen ország állampapírja, vagy országok állampapírjai alkotják, hogy ha nagy a bukó, maradjon valami. Az is igaz, hogy ha nagy a córesz a tőzsdén, a bróker állampapírokba menekíti a pénzét.

Na minket ez a Zorbán - és most azt kell mondanom - ez a görény arra buzdít, hogy vegyük ki a pénzt a párnacihából, és alacsony kamatra kölcsönözzük ki a Zállamnak. Ami nem is lenne rossz ötlet, egy működő demokratikus államban. Csakhogy nálunk ezért megbasszák a szánkat. Nem kicsit, nagyon!

A párnacihából előkerülő pénzecske ugyanis súlyos rábaszásokkal jár. A NAV vagyonosodási vizsgálata követi, és eddig mindenkit meg is bűntettek érte.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Éveken keresztül dolgoztál, adóztál, kuporgattad a pénzed, hogy ha bármi történik ott legyen kéznél. És nemcsak bármi történt, hanem minden. Minden szar. De a te pénzed ott van. Jó lesz az unokáknak, mert nekik már úgy sincsen mit félre tenni.

Aztán jön a Zorbán, és azt mondja add nekünk kölcsön. Mert hívja ezt bárki befektetésnek, ez kölcsön.

Mi kölcsönadjuk, és jóleső érzéssel térünk aludni. Csak azt felejtik el mondani, hogy amíg mi jóleső érzéssel alszunk, valaki szintén jóleső érzéssel egy akkora bránert tol a seggünkbe, hogy akkorát még nem látott a világ.

Szóval a Zorbán arra kér, hogy baszassuk meg magunkat a NAV-val. Én nem tudom, én rájuk szavaztam, de alapból gyűlölöm ha baszogatnak, különösen akkor ha mindezt egy ekkora lóbaszó nagy fasszal akarják megtenni. Most eljött a Kurva-anyázás ideje!!! Nem kellenek ide zsidók, ha a magyar is ekkora geci tud lenni!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepnewsda.blog.hu/api/trackback/id/tr744554183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nincsensapka 2012.05.30. 20:31:59

Eszembe jutott a "megvédett" MANYUP vagyon. Meg a babakötvények.És - mivel még emlékszem gyerekkoromból - a békekölcsön. Bár ott nem volt NAV - de a visszafizetés esélye pont ennyi volt...

Amúgy akinek két krajcár esze van az külföldön/cihában tartja a tartalékát, télen lehetett hallani, hogy a sógoréknál a határhoz közeli bankfiókokban magyarul kínálták a szolgáltatást. Mivel nem hülyék, nyilván volt rá kereslet.
süti beállítások módosítása