Következzen most mindenki okulására a magyar parlamenti politikus (Politicus parlamentalis 'Hungaricus') jellemzése. Brehm után szabadon.

A Politicus parlamentalis 'Hungaricus' az evolúciós elveket követve, csak és kizárólag a saját túlélésével foglalkozik. Ezek a csúcsragadozók álcázószíneiket használva élik túl ellenfeleik támadásait, de saját színeiket megváltoztatva képesek élelemszerzésre is. Jellemző rájuk az erőforrások végletekig történő felhalmozása, és azok különféle helyekre történő elrejtése. Szaporodásuk a természet egyik legérdekesebb módszerével történik. Négyévente pompás színekben tündökölnek akár hetekig, sőt hónapokig is, és ezen rövid időszak alatt igyekeznek változatos párzási énekkel minél minél több dolgozót maguk köré gyűjteni. A párzási időszak végével aztán a maguk köré gyűjtött egyedeket további négy éven keresztül folyamatosan baszogatják.

A politikusok evolúciós csúcsra emelkedése abból a szempontból érdekes, hogy pozíciójukat az evolúciós létrán nem fizikai erejüknek köszönhetik, sokkal inkább az álcázószervek tökéletes kihasználásának, valamint az emberi értelemben vett erkölcsösség, empátia és önbecsülés teljes hiányának.

Bár származásuk a Homo sapiens sapiens fajhoz köthető, jellemző tulajdonságaik inkább az Ascaris nemzetségbe tartozó bélférgek különböző fajtáinak sajátosságait mutatják.

Tudományos értelemben véve további tanulmányozásuk az emberiség túlélése szempontjából lényeges kérdés lehet, ugyanakkor sokan felvetik a faj teljes kiirtásának lehetőségét is, hiszen ezen kártevők elleni tökéletesen bevált védekezési forma mind a mai napig nem létezik!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepnewsda.blog.hu/api/trackback/id/tr214472886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nincsensapka 2012.04.25. 16:22:52

Az, hogy mit gondol egy politikus, számomra érdektelen - már, amelyik képes a gondolkodásra. Sokkal furcsább szerintem, hogy mi, parasztok (régebben voltunk ám polgárok is) mikor vesszük már figyelembe, hogy ez a sok szemét ingyenélő a MI alkalmazottunk... És nem. Nem vezető. Fizetett alkalmazott.

Magyarvagyok_Nemturista 2012.04.25. 16:30:11

Elég jól fizetett. Ők úgy gondolják, hogy csak négy évük van összeszedni azt, amire nekünk ott van egy élet. :)
süti beállítások módosítása